Vonk
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker mag zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Vakkundig, veelzijdig & vriendelijk
In de winkel is een gedeelte ingeruimd voor de banketbakker, die daar in de ochtend aanwezig is. Aan de Provincialeweg werken onze ervaren en vakbekwame bakkers elke dag (en nacht!) aan de lekkerste producten. Aan u gepresenteerd, geadviseerd en verkocht door onze vriendelijke & ervaren medewerkers. Neem ons assortiment gebak. Dat is altijd trendy en up-to-date. Voor ons volledige assortiment kunt u altijd bellen en vragen naar de mogelijkheden. Kom gerust even langs en proef het zelf!

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Neem een kijkje in onze winkel

Vonk, De Echte Bakker

Het Slot 33
3981 KB Bunnik
030-6561371
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 14:00
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten